Deutz -moottorisi rekisteröinti

posted in: Dieselmoottorit | 0

Deutz tarjoaa nyt loppukäyttäjille mahdollisuuden moottorin rekisteröimiselle. Rekisteröimällä moottorisi saat 20 € alennuskupongin Deutz -varaosille.

Deutz moottorirekisteröintiVoit rekisteröidä moottorisi suoraan Deutz moottorirekisteröintisivuston kautta. Kun olet rekisteröinyt moottorisi, saat alennuskupongin, jonka voit joko tallentaa, ladata tai tulostaa. Toimitettuasi alennuskupongin meille saat 20 € alennuksen kaikista yli 50 € (alv 0%) varaosaostoksistasi.

Moottorin rekisteröinnin voi suorittaa lukemattomia kertoja, mutta alennuskupongin voi saada ainoastaan yhden kerran kullekin moottorille, mikäli alennuskuponkiin oikeuttavat ehdot täyttyvät. Lue lisää alennuskupongin ehdoista alla.

Rekisteröintiin tarvittavat tiedot

Moottorin rekisteröintiä varten tarvitset moottorin sarjanumeron lisäksi seuraavat tiedot:

  • Laitevalmistaja
  • Laitteen malli / laitetyyppi
  • Laitteen sarjanumero
  • Laitteen käyttötunnit
  • Hankintapäivä
  • Laitteen sijainti (maa)
Alennuskupongin ehdot

Laitevalmistajat sekä -jälleenmyyjät voivat myös rekisteröidä Deutz -moottorinsa, mutta alennuskuponki on oikeutettu ainoastaan loppukäyttäjiä varten.

Alennuskupongin saamiseksi moottori tulee rekisteröidä viimeistään 12 kk moottorin käyttöönottopäivästä tai viimeistään 18 kk moottorin alkuperäisestä toimituspäivämäärästä. Moottorilla ei myöskään saa olla ilmoitettuja tai keskeneräisiä takuuanomuksia.

Syötettyäsi moottorin sarjanumeron järjestelmään, se tarkistaa automaattisesti, mikäli alennuskuponkiin oikeuttavat ehdot täyttyvät. Järjestelmä osaa kertoa syyt, mikäli ehdot alennuskuponkiin eivät täyty.

Alennuskuponkeja voi lunastaa useita kerrallaan, mutta tällöin vähimmäisostoksien määrä kertautuu alennuskuponkien määrän mukaan. (Esimerkiksi kolmella kupongilla hyvitys 60 € yli 150 € (alv 0%) varaosaostoksista.)

Alennuskuponki on voimassa 6 kk kupongin myöntämisestä, minkä jälkeen sitä ei voi lunastaa.