DEUTZ Service Portal -verkkokauppa ja tietokeskus

posted in: Dieselmoottorit, Yleinen | 0

Tutustu nyt uuteen DEUTZ Service Portal -verkkopalveluun, jonka avulla voit tilata osia helposti. Varaosia voi hakea moottorin sarjanumerolla, jolloin näet juuri sinun moottoriisi sopivien varaosien hinnan ja saatavuuden.

Service portal -palveluun voit myös kirjata kaikki moottorisi minkä jälkeen osien ja huollon tilaaminen helpottuu entisestään kun perustiedot ovat aina valmiina!

Klikkaa tästä Service Portaaliin!

Valitettavasti DEUTZ Service Portal on englanninkielinen, mutta toivottavasti se ei aiheuta suurempia murheita.

Rekisteröitymisessä tärkeintä on, että Y-tunnus esim: 1234567-8 on kansainvälisessä muodossa, eli: FI12345678

Välittömästi rekisteröitymisen jälkeen näkyy osilla Bruttohinnat, mikäli olette asiakkaamme, niin teidän hinta näkyy käsin tehtävän hyväksymisen jälkeen välittömästi.

Saatavuustiedot ovat Saksan varastotiedot. Kun webbikaupassa tekee tilauksen, tilaus tulee meille ja lähetämme vielä oman tilausvahvistuksemme aiheesta.

Tämä webportaali on Deutz AG:n toimittama ja toimii lähinnä lisäpalveluna. Emme ole siirtymässä verkkokaupaksi, vaan jatkossa saatte edelleenkin henkilökohtaista puhelin- ja sähköpostipalvelua aivan niin kuin ennenkin.

Mikäli järjestelmästä tai muusta on kysyttävää, niin vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin. Palautteesi on meille tärkeä!

T: Henrik Hieta