Grönblomilla valikoimissa nyt uusia DEUTZ PowerPack –malleja

posted in: Dieselmoottorit, Yleinen | 0

DEUTZ PowerPack on voimalaitepaketti, joka sisältää moottorin lisäksi myös tarvittavat oheislaitteet. Yleisimmin pakettiin kuuluvat jäähdytysnesteen- sekä ahtoilman jäähdyttimet ja pakokaasujen jälkikäsittelylaitteet. PowerPack -kehikoissa on joitakin vaihtoehtoisia asennuspaikkoja polttoaineen- ja öljynsuodattimille. Laitevalmistajien tarvitsee ainoastaan asettaa paketti paikoilleen ja kytkeä käyttölaitteensa saadakseen parasta saksalaista insinöörityötä edustavan voimalaiteratkaisun käyttöönsä.

PowerPack helpottaa laitevalmistajaa niin, että laitevalmistajan ei tarvitse itse suunnitella, mitoittaa ja laskea moottorin jäähdytystarpeita, vaan ne toimitetaan hyvänä ja valmiiksi koottuna ratkaisuna. Laitevalmistajan täytyy vain varata sopivasti tilaa laitteesta paketille. Tämä nopeuttaa huomattavasti suunnitteluprosessia ja helpottaa lopullisen laitteen kokoonpanotyötä. Kustannussäästöjä tullee näin laitevalmistajalle ainakin kahdesta suunnasta.

Uusimmat PowerPack -mallit ovat moottorisarjojen pienimmästä päästä, eli TD 2.9 sekä TCD 3.6. Näissä paketeissa ei ole runkoa, vaan paketti sisältää kaikki tarvittavat osat. Näissä paketeissa pakokaasujen jälkikäsittelylaitteet ovat asennettuna moottoriin, mikä entisestään pienentää voimalaitepaketin kokoa ja helpottaa asennusta.

Kaikista mahdollisista versioista saa tilattua Grönblomilta CAD-mallit erilaisten vaihtoehtojen sujuvaan kokeiluun omaan suunnittelutyöhön.

Linkki painokelpoiseen PDF -esitteeseen.


[hcolumns]

[columnhelper col-md-6]

  • Liikkuvien työkoneiden sovelluksiin sopivia asennusvalmiita moottoripaketteja, jotka sisältävät jäähdyttimet ja apulaitteet. Perustuvat moottorisarjoihin: TD 2.9 L4, TCD 3.6 L4 / 4.1 L4 / 6.1 L6 ja TCD 12.0 V6 / 16.0 V8.
  • Tarkoin määritellyt liitäntäpisteet sekä standardoidut komponentit vähentävät asennustyötä ja siten asennuskustannuksia.
  • Jäähdytysratkaisut ovat optimoituja kullekin moottorimallille suorituskyvyn ja melun suhteen. Moottorit voidaan varustaa joko imevällä tai puhaltavalla puhaltimella.

[columnhelper col-md-6]

  • Uutuudet TD 2.9 sekä TCD 3.6 toimitetaan kustannustehokkaasti ilman runkoa, mutta sisältäen kaikki tarvittavat osat. Kaikki muut moottorimallit on asennettu itsekantavalle rungolle, mutta näistäkin moottorimalleista on myös saatavilla rungottomat vaihtoehdot irtojäähdyttimillä.
  • Moottorisarjojen TD 2.9 sekä TCD 3.6 pakokaasujen jälkikäsittelylaitteet ovat asennettu moottoriin asennustyön minimoimiseksi.
  • Moottorisarjoissa TCD 4.1 / 6.1 voidaan DVERT® ‑hiukkassuodatin asentaa joko PowerPackin päälle tai sivulle.
  • Moottorisarjoihin TCD 12.0 / 16.0 pakokaasujen jälkikäsittely on toteutettu SCR ‑pelkistyskatalysaattorilla, joka toimitetaan erillisenä.

[/hcolumns]

TCD 4.1 PowerPackTCD 16.0 PowerPack

[space_20]

1) Teho ilmoitettu ilman puhaltimen ottotehon vähennystä

2) Vakiomallisen paketin kuivapaino

*     EU Stage IV / US EPA Tier 4f

**    EU Stage IIIB / US EPA Tier 4i

  • Vakiona EU Stage IIIB / Tier 4i

Huomio: Moottorimitat ja painot vaihtelevat toimituskokoonpanon mukaan. Halutessanne yksityiskohtaisempia tietoja ottakaa yhteys moottorimyyntiin.
Tämän lomakkeen tiedot ovat informatiivisia eivätkä siten ole sitovia arvoja.
Lopulliset tiedot tulevat aina tarjouksen yhteydessä.