Grönblomin DEUTZ -osasto oli esillä MAXPO 2017 -messuilla!

posted in: Dieselmoottorit | 0

Hyvinkään lentoasemalla 7.-9.9.2017 järjestetty Maxpo2017 oli maanrakennus- ja ympäristönhoitokoneiden megatapahtuma, johon Grönblomin DEUTZ -dieselmoottoriosastokin osallistuu. Sijaitsimme osastolla E50, (kätevästi baarin lähettyvillä). Lue lisää, niin näet sijaintikartan ja mitä osastollamme tapahtui.MAXPO 2017 aukioloajat:

torstai 7.9. klo 9-17
perjantai 8.9. klo 9-17
lauantai 9.9. klo 9-16

Sijaitsemme osastolla E50

Mikäli haluatte varata itsellenne henkilökohtaista aikaa, kysyä vaikeita kysymyksiä tai muuten vain kertoa hyvää läppää: henrik.hieta(ät)gronblom.fi

Paikalla on lähes koko osastomme, joten yhteystiedoistamme näette todennäköisimmät läsnäolijat ja paikalla olevat juttukaverit!

Grönblomin DEUTZ -osasto esillä paikalla E50
Klikkaamalla kuvaa näet paikan lähemmin!

Esittelykuorma-automme!

Olemme paikalla suurinpiirtein tämänkaltaisella kokoonpanolla ja olkaa huoleti, sillä kuvasta poiketen esittelijämmekin ovat paikalla!

Stage V -valmiit moottorimme

Ja kyllä, osaston nimestä poiketen G -kirjaimen sisältävät moottorisarjat käyvät kaasulla. Näistä ja monesta muusta asiasta tarkemmin tietoa myöhemmin sekä paikanpäällä.

Messuesittelijän yhteenveto (näin messujen jälkeen):

”Muuten ihan hyvä, mutta saisi sataa vähemmän” -tiivistää tämänkertaisen MAXPO2017 messujen kaikkia kolmea päivää. Messut sujuivat ihan hyvin, vaikka sää näkyi vahvasti kävijämäärissä. Grönblomin DEUTZ -osasto kiittää kaikkia messuilla vierailleita!