Tehdaskunnostetut vaihtomoottorit

posted in: Dieselmoottorit | 0

Kun moottorisi on tullut siihen kuntoon, että osittainen tai täydellinen peruskorjaus on ajankohtainen, on Deutzin tehdaskorjattu vaihtomoottori varteenotettava vaihtoehto. Varsinkin täydelliseen peruskorjaukseen verrattuna tehdaskorjattu vaihtomoottori on poikkeuksetta myös kaikkein edullisin vaihtoehto. Vaakakupissa saattaa painaa myös yhden vuoden tehdastakuu.

 

[columns] [span6]

Kaikkia Deutzin tällä hetkellä tuotannossa olevia moottorityyppejä on saatavana vaihtomoottoreina. Vaihtomoottoreita on saatavana myös hyvin monista tuotannosta jo poistuneista moottoreista, tosin kaikkein harvinaisimpien mallien kyseessä ollen vaihtomoottoritehdas saattaa joutua kunnostamaan vaihtomoottorin asiakkaan omasta aihiosta.

[/span6][span6]

vaihtomoottorit

[/span6][/columns]

 

Vaihtomoottoria ei toimiteta samanlaisella toimituslaajuudella kuin uutta moottoria. Moottoreiden mukana ei toimiteta sähkölaitteita, vauhtipyörää, vauhtipyöräkoteloa, moottorin kannattimia, kompressoria, hydrauliikkajäähdytintä, ilmansuodatinta ja muita ulkoisia osia, sillä nämä ovat yleensä hyödynnettävissä alkuperäisestä moottorista. Toki tarvittaessa edellä mainittuja osia voi tilata myös vaihtomoottorin mukana.

 

Jotta vaihtomoottorin hinta pysyisi järkevällä tasolla, edellytämme että saamme vaihdossa kunnostuskelpoisen vastikemoottorin yhden kuukauden kuluessa siitä, kun vaihtomoottori on toimitettu. Kunnostuskelpoisuus tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että sylinteriryhmässä ei saa olla halkeamia eikä kampiakseli saa olla poikki. Mikäli kunnostuskelpoisuuden edellytykset eivät täyty, perimme vastikemaksun suuruisen lisähinnan.

 

Soita, niin päivitetään moottorisi!

Raimo Murtoniemi
[icon icon=icon-phone size=14px color=#000 ]  010 286 8951