Kiinnitystekniikkaosaston tuotevalikoimaan kuuluu niittaustyökalut ja niitit sekä laaja valikoima muita kiinnityselementtejä, paineilmatyökalut ja automaattisyöttöiset poraus ja kierteitysyksiköt sekä sähköruuvinkiertimet ja momentinmittauslaitteet.

Kiinnitystekniikkaosastomme tekniset ammattilaiset tarjoavat vuosien kokemuksella myös suunnittelu- ja koulutusapua.

POP Avdel on maailmanlaajuisesti tunnettu niittien ja niittaustyökalujen toimittaja. Valikoimaan kuuluvat ergonominen ja erittäin nopea pikaniittaus, rakenneniitit, vetoniitit ja kierreniitit. Jokaiselle niitille on tarpeeseen sopivat niittaustyökalut.

Lisätietoja: POP Avdel

Desoutter työkalut soveltuvat vaativaan tuotantokäyttöön. Monipuolisessa mallistossa on ruuvinkiertimiä, mutterinvääntimiä, pora- ja kierteityskoneita, hiomakoneita, moottoreita sekä erikoistyökaluja. Myös työkalunkeventimet sekä tarvikkeet kuuluvat myyntiohjelmaan. Automaattisyöttöisillä pora- ja kierteitysyksiköillä on mahdollista porata ja kierteittää useita reikiä samanaikaisesti.

Lisätietoja: Desoutter

Kolver-sähköruuvinkiertimet on valittavissa suora- ja pistoolimallisina. Ne soveltuvat suurta tarkkuutta vaativaan ruuvaamiseen. Kolverin valikoimassa on myös ohjelmoitavat ruuvinkiertimet, vääntömomentin mittauslaitteita ja ruuvinannostelijat.

Lisätietoja: Kolver

Fine-U lukkomutteri muodostuu teräksisestä tai Rst mutterirungosta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta lukkorenkaasta. Lukkorengas puristaa mutterin ja akselin kierteet toisiaan vastaan ja aikaansaa näin erittäin suuren kitkamomentin, joka lukitsee esim. laakerin täydellisesti ja varmasti.

Lisätietoja: Fine-U/Fujilok

Flowdrill-kitkaporien edustus on siirtynyt Oy Grönblom:lta tytäryhtiöllemme

Työkalupalvelu-Toolservice Grönblom:lle.

Lisätietoja: www.tkp-toolservice.fi 

Kevennysvarsilla on tärkeä merkitys käytettäessä käsikäyttöisiä työkaluja, esim. ruuvinkiertimiä, mutterinvääntimiä jne. Kevennysvarsi minimoi työntekijän ranne- ja olkavammat poistaen työkalusta aiheutuneen värinän, väännön sekä painon.
Cengar paineilmasahat ovat suunniteltuja ammattikäyttöön, ne soveltuvat teräkseen, ohutlevyjen sekä muovin ja lasikuidun sahaamiseen.
Starlock®-pikavarmistimet tarvitsee vain työntää akselille, jolloin ne kiinnittyvät ja pitävät välittömästi. Näin ollen kalliita kierteitys- ja uritustoimia ei tarvita. Kun Starlock®-kiinnikkeet ovat paikallaan, ne ovat niin tiukassa, että niitä ei voi irrottaa rikkomatta.

Lisätietoja: Starlock

Toimitamme mm. DEMA- lieriösokat ja Rübig- rengassokat.

Lisätietoja: DEMA

 

 

 

POP Avdel | Desoutter | Kolver | Fine-U/Fujilok | Flowdrill Starlock